top of page
5C0C7AC3-44DE-4130-8F96-4DF87796523D.jpeg

DELIVERING RESULTS
BY SELF-REFLECTION

Wie is Helga Mathu?

'Wie is Helga?'

Iemand die haar nuchterheid en haar spiritualiteit combineert!

Hoe hier gekomen?

 

Als jong meisje snapte ik veel dingen niet om mij heen. Gedrag van volwassenen/mijn vriendinnetjes/ klasgenootjes. En dat kwam, omdat ik zoveel voelde, en dat niet in de werkelijkheid kon plaatsen. Ik kreeg er last van en als overlevingsmechanisme heb ik mijn gevoel weggestopt. Na het vele pesten en ongeloof in mij door docenten, kreeg ik ook nog eens de mentaliteit " ik zal het jullie allemaal laten zien dat ik het kan". Belemmerende overtuigingen stapelden elkaar op.

Dus! Van mavo, naar havo, naar vwo, naar hbo, naar universiteit.

Van mooie diverse jobs, naar mijn eigen bedrijf met medewerkers.

Maar............?

Was ik gelukkig? Nee. Totaal niet.

En als kers op het toetje kreeg ik ook nog eens 2 miskramen en een burn out.

Ik was mijzelf onderweg echt kwijtgeraakt. Van jongs af aan eigenlijk al.

Maar, met alle geluk werd ik in 2009 zwanger van onze fantastische zoon. Mijn hoogsensitieve wonder, die mij, weer tot mijzelf liet keren. Door hem moest ik in de spiegel kijken. De stap naar verandering was gezet. En elke dag leert hij mij nog de mooiste lessen.

In de periode die volgde kwam ik in aanraking met de NeuroScan, NEI, reiki, human design, de paarden en systemisch werk, noem maar op. Het gaf mij allemaal zoveel inzicht, richting en ik loste mijn eigen ballast op. Ik kwam weer tot mijn eigen kern. En dat is waar ik nu sta. In een leven waar ik weer volledig mijzelf leef en waar ik jullie ook bij wil ondersteunen. Want, in alles wat op mijn pad kwam en mij zoveel heeft gebracht, ben ik mij ook gaan certificeren. Ik combineer nu mijn nuchterheid met mijn spiritualiteit. Zo'n fijne combi. En, de biotensor is ECHT niet meer uit ons leven weg te denken.

Ben je door mijn verhaal ook benieuwd geworden wat ik voor je kan betekenen?

 

NEUROSCAN

NEI-CONSULT

bottom of page