top of page
9AF6DDCF-DB03-4E20-A29E-57707F51FA46_1_201_a.heic

DELIVERING RESULTS
BY NEURO EMOTIONELE INTEGRATIE

Wat is NEI?

'Wat is NEI?'

Met Neuro Emotionele Integratie, NEI, haal ik de emotionele lading van mentale, emotionele, fysieke en energetische klachten weg, waardoor ze verminderen of zelfs verdwijnen.Je gaat naar de oorzaak van je klachten en herstelt de balans. Oude patronen laat je los, waardoor symptomen zoals fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten verdwijnen. Lange praatsessies zijn niet nodig. Ook herbeleving van trauma’s hoeft niet. De kracht van NEI is dan ook dat je snel tot de kern van het probleem komt.

 

Hoe werkt dit dan?

 

Wanneer je een emotie voelt bij een bepaalde situatie, maar niet verwerkt krijgt, zet zich dat vast in jouw onderbewustzijn, in het celgeheugen van je organen om precies te zijn. We zeggen niet voor niets “Wat heb je op je lever?” en “Je gal spuwen”. 

Je linker- en rechterhersenhelft werken in dat geval niet goed samen. Zo maak je in je leven – en zelfs al voor je geboorte – honderden emoties mee die je niet verwerkt krijgt en zich vastzetten in jouw systeem. 

Je draagt die rugzak vol met emoties met je mee en je hoeft hier niet direct last van te hebben. Tótdat je een emotie voelt in een situatie in je huidige leven wat een oude emotie of pijn aanraakt. Dit noemen we een triggerpunt.

Je voelt dan niet alleen de emotie van de situatie in het hier en nu, maar wordt ook nog eens overspoeld met de oude onverwerkte emotie. Je verdrinkt er al het ware in, terwijl je weet dat er rationeel niet zoveel aan de hand is. 

Op het moment dat we dit soort mentale of fysieke klachten ervaren zijn dit signalen (geuit in klachten) aan de oppervlakte die ons kenbaar willen maken dat er iets onderhuids ‘ettert’ waar naar gekeken mag worden. 

Als je dit voor waarheid aanneemt, kun je ook begrijpen dat wanneer we deze onderhuidse emoties – door middel van de biotensor – kunnen opsporen en verwerken, er rust komt in het systeem. De boodschap wordt begrepen, waardoor de klachten in het hier en nu niet meer geuit hoeven worden. 

Aan jou de keuze! Houd jij je klachten in stand door middel van symptoombestrijding of ben jij bereid om de diepte met mij in te duiken en de klachten bij de wortels aan te pakken, zodat je blijvend verlost wordt van jouw ballast?

Wat is de biotensor?

Ik werk met de biotensor. Dit is een energetisch meetinstrument die voor jou zichtbaar maakt wat jouw onderbewustzijn je wilt vertellen.

Als we iets aanraken wat klopt, resoneert dit mee met ons lichaam en krijgen we een JA beweging in de biotensor te zien. Wordt er iets gezegd wat niet resoneert, krijg je een stressreactie in je lichaam die de biotensor direct oppakt en vertaalt naar een NEE beweging.

Op deze manier kunnen we doelgericht en zonder saboterende mechanismen onderzoeken welke emotionele blokkades er in de weg zitten en welke triggers hieraan ten grondslag liggen. Zo wijst jouw onderbewustzijn ons de weg.

 

 

bottom of page