top of page
086C65A2-1719-452D-A00A-B168A0D3C435.jpeg

DELIVERING RESULTS
BY DIFFERENT METHODS

Wat kunnen we inzetten?

'INZICHT, BALLAST OPLOSSEN EN GROEI'

We willen van onze klachten en blokkades naar groei!

Of het nou om een vraag privé gaat of een zakelijk traject.

Om daar te komen geef ik inzicht en ondersteun ik in het oplossen van de klachten/ballast en geef ik richting voor groei. Vanuit welke rol je bij mij komt, als ouder/jong volwassen/leider/ceo/privé, het maakt dus niet uit. Vanuit elke situatie streven wij hiernaar!

Voor het bereiken van dit resultaat zul je dan ook moeten kijken naar een diversiteit aan methodes, om in korte tijd, heerlijk pragmatisch tot ons gezamenlijke doel te komen. Per situatie bespreek ik met jou welk middel we gaan inzetten, waarbij een NeuroScan en NEI-consult wel altijd de basis zijn.

NEUROSCAN

We gaan jouw psychisch DNA achterhalen om inzicht en richting te krijgen in jouw krachten, overlevings- en beschermingsmechanismen. Dat is onze basis van vertrek. Wie ben je?

Brein-kennis

We moeten begrijpen hoe ons brein werkt, om überhaupt in staat te zijn alle belemmeringen en overtuigingen de baas te kunnen zijn.

NEI-CONSULT

Met een NEI-consult, gaan we naar de kern van verkeerd opgeslagen emoties en belemmerende overtuigingen en slaan deze opnieuw op. Zodat we hier in de toekomst geen last meer van gaan ervaren. Meer weten over NEI?

Jouw HD profiel geeft inzicht en richting in jouw taak hier op de aardbol. Wat voor type mens ben je? Waar onderscheid jij jezelf nou in? Hoe moet jij keuzes maken?

Waarden

Waarden zijn essentieel in je leven. Wat zijn dus jouw 5 pijlers voor een waardevol leven? Ze helpen je met alles. Van het nemen van beslissingen tot en met de ondersteuning in je eigen ontwikkeling en het de baas zijn van je angsten, belemmerende overtuigingen en ga zo maar verder.

Systemisch werk

Tot welke groepen wij horen met de daarbij behorende patronen en overtuigingen, maakt enorm wie wij zijn als mens en ook of we in staat zijn weer tot onze eigen kern te komen. In hoeverre belemmeren zij jou? Daar kunnen we verandering in brengen!

Human Design

Energie behandeling

Een energie behandeling brengt ons weer terug in ons lijf. Het vergroot onze bewustwording en een staat van zijn die zorgt voor inzicht en groei, vanuit balans.

De Paarden

De mooie kudde gaat ervoor zorgen dat je elke verandering ook voelt. Van inzicht tot en met verankeren. Het zijn echte leermeesters zonder oordeel, maar met een enorm groot en liefdevol hart.

bottom of page